Бавно, но уверено вървим към преполовяването на първи сезон на Домът

...
Бавно, но уверено вървим към преполовяването на първи сезон на Домът
Коментари Харесай

Грозни слухове и борба за власт в четвърти епизод на Домът на дракона

Бавно, само че решително вървим към преполовяването на първи сезон на  " Домът на дракона " (House of the Dragon) и става все по-интересно.

Скок във времето и още обрати в трети епизод на " Домът на дракона "

Тийзърът дава насоки, огън и дракони

Разбира се, не сме и очаквали нищо по-различно от Джордж Р.Р. Мартин и компания. В първите три епизода видяхме някои много зрелищни подиуми, убийства и най-важното... дракони.

За да продължат традицията от предходната седмица, от HBO пуснаха къс тийзър на четвърти епизод, който би трябвало да забележим в понеделник, 12 септември. Както постоянно, ще се постараем да няма кой знае какви сюжетни разкрития, само че е добре оттук насетне да се чете деликатно .

Тийзърът стартира с думите на Ренира Таргариен (Мили Алкок), прочетени от книга, че ще бъде роден принц, който ще се яви като избавител. Виждаме и че след успеха си във войната при Каменни стъпала принц Демън (Мат Смит) ще се завърне вкъщи, само че няма да е същият. Най-малкото, тъй като ще има нова прическа.

Там пък крал Визерис (Пади Консидайн) продължава да се опасява за цялостта на дома на Дракона. Затова и ще се опита да използва първородната си щерка, с цел да оздрави както ръководството, по този начин и кръвната си линия.

Гафът в трети епизод на " Домът на дракона "

Този път не е чаша за кафе

Разбираме и че по адрес на Ренира ще се насочат грозни обвинявания, само че за момента не знаем какви тъкмо. Те обаче ще разстроят и принцесата, и краля. По всичко проличава, че в четвърти епизод няма да има зрелищна борба, само че пък по-важното е, че драконите още веднъж ще са налице.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР